Sneltransport &
transportoplossingen

U zoekt een bedrijf waar u altijd op kunt rekenen. Waar men de beschikking heeft over gekwalificeerde vakmensen en een uitgebreid wagenpark.

Ook verwacht u natuurlijk een flexibele en oplossingsgerichte houding, dat alles tegen een concurrerende prijs.

Dan bent u voor uw transporten binnen Europa bij Mediaplan Logistics aan het juiste adres.

meer weten

U bent op zoek naar een koerier in Noord-Limburg en heeft een product dat snel van A naar B gebracht moet worden.

Doe beroep op Mediaplan Logistics voor een vlekkeloze rit.

U kan op ons vertrouwen voor al uw nationale en internationale transport- en koerierdiensten in Europa. We staan graag garant voor een snelle en stipte levering op elke locatie.

Klein en groot, we doen het allemaal. Vanaf 1 kilogram tot ... u zegt het maar! We doen er alles aan om uw opdracht met de grootste zorg uit te voeren. Voor de optimale veiligheid van uw goederen zijn wij CRM-verzekerd.

Weekends en feestdagen, avonden en nachten zijn voor ons geen probleem. Onze bekwame en betrouwbare chauffeurs zijn 24/7 voor u beschikbaar. We hanteren altijd dezelfde prijzen, u betaalt hiervoor dus géén toeslag!

Ons motto is duidelijke communicatie over bezorgtijd en mogelijkheden. Korte en transparante afstandsberekening via Google maps stellen ons in staat scherpe tarieven, op maat van de klant, te berekenen.

We hebben permanent contact met onze chauffeurs onderweg. Zo hebben we ten alle tijde een perfect zicht op uw transport en kunnen we snel reageren indien er zich iets voordoet.

Mediaplan Logistics is een jong en dynamisch bedrijf. Onze chauffeurs en medewerkers staan voor u klaar. Heeft u een specifiek probleem dat een oplossing op maat nodig heeft? Aarzel niet om contact op te nemen.

Contacteer ons

Kies een partner die uw zorgen uit handen neemt.

Vertrouw op Mediaplan.